pátek 25. prosince 2015

Finn&Poe

 Je to až k nevíře, ale vsadila bych se, že zhruba hodinu po premiéře Star Wars už byl na internetu slash. Možná i dřív, jelikož to plémě zla jistě začalo psát už v průběhu filmu. Pokud jste na trháku letošní zimy, návratu filmových velikánů, a dalších přízviscích ještě nebyli, jistě už jste o tomto minimálně okrajově slyšeli.

Varování: Neobsahuje spoilery (dle mého mínění). Čtení na vlastní nebezpečí, které spíše nehrozí.
 Po odvysílání nového Star Wars filmu se fanynky rozdělily na dvě hlavní linie. Jedna z těchto dvou linií obsesivně zbožňuje emo záporáka Kylo Rena, který byl nepochopený a jistě se cítí zrazený a zhrzený a jeho největším idolem je Darth Vader.
 Ovšem ta druhá se nechala unést fanservisem, který film poskytl a začala shipovat onoho dezertovaného troopera s rebelským pilotem. Ovšem dost vtipnou roli v jejich vztahu hraje samozřejmě BB-8 do kterého fanynky vložili své úvahy a tak se ve fanfikcích jeho prostřednictvím v podstatě prezentují... ale jeho dokonalou povahu mu ponechali.
Mě osobně přijde daleko lepší zabývat se tím, co nám film dal, jelikož by se dalo říct, že tenhle ship je v podstatě kánonem... Pokud se jim z toho nepodaří nějak vybruslit o čemž dost silně pochybuju. Poe a jeho pohledy mluvily za vše... a takových teplých scén je tam víc než dost, stačí se pořádně koukat. Tedy je fakt, že u některých ani nemusíte filmu věnovat pozornost a zaručeně si jich všimnete... protože ta bunda mu prostě sekne!

Žádné komentáře:

Okomentovat